Låna pengar snabbt med E-leg eller BankID

Tillhör du en av de få personer i Sverige som fortfarande inte har skaffat dig ett BankID eller e-leg?

Det är aldrig för sent att göra det och det medför inte bara fördelar när det handlar om att låna pengar snabbt. Användningsområdena utökas ständigt eftersom myndigheter och andra i allt större utstäckning väljer BankID och e-leg som standardlösning för att kunna använda deras digitala självserviceverktyg fulltut.

Behöver du låna pengar snabbt kommer e-leg eller BankID att snabba upp processen väsentligt hos de flesta långivare. Detta gäller främst vid lån upp till 40000 kronor då de flesta större lån kräver att du skriver på ett avtal som sänds till dig med vanlig postgång.

Om du skaffar BankID på mobil eller dator kan du snabbt och enkelt låna pengar som kommer att finnas på ditt konto samma dag eller dagen efter att din ansökan blivit beviljad.
Skaffa BankID eller e-leg och låna upp till 40000 kronor snabbt och enkelt.

BankID och e-leg kan du även ha användning av i många andra olika sammanhang nu för tiden. Till exempel vid inloggning hos Landsting, Skatteverket m.m. m.m. så det är inte någon nackdel att skaffa BankID eller e-leg oavsett om du skall använda det nu eller inte. En annan populär digital tjänst som många ansluter sig till är Swish, vilket är ett sätt att enkelt föra över pengar till varandra oavsett vilken bank mottagaren har. Swish tillhör en av alla de digitala tjänster som kräver BankID eller e-leg.

Du beställer BankID via din Internetbank. Vid din beställning kommer du att installera BankID säkerhetsprogram om du inte redan har det installerat.  När du väl är igång är det enkelt och smidigt att använda!

Lycka till!

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar