Lån utan ränta och avgifter

Att omnämna lån som "gratis" är varken tillåtet eller korrekt. Ordet gratis ska nämligen karaktäriseras av att det inte krävs någon som helst motprestation.
När man lånar pengar oavsett om det är till någon kostnad eller inte krävs motprestationen att man ska återbetala inom en viss utsatt tid och det i sig är en form av motprestation har man fastslagit.

Hur som helst så är det ändå möjligt att låna pengar utan ränta och andra avgifter om man vill. Räntefria lån är ofta begränsade till att bara omfatta helt nya kunder och enbart vid deras första lånetillfälle.

Det finns dock undantag när det gäller att låna pengar utan ränta flera gånger av samma långivare. Det är snabblånet Loanstep som erbjuder alla sina kunder som de godkänner för lån, att gång på gång låna 5000 utan UC och dessutom räntefritt i 14 dagar.
Det är alltså inte bara som ny kund man kan låna utan ränta, vilket är unikt för Loanstep. Ingen annan långivare har räntefria lån för återkommande kunder på det här sättet.

Om man däremot redan från början vet att de 14 dagarna med det räntefria lånet, inte kommer att vara tillräckligt lång tid för att kunna återhämta sig och betala tillbaka hela summan, kanske inte Loanstep är det bästa alternativet för just dig.

När man lånar pengar snabbt är det lätt att förhasta sig och kanske bara välja första bästa möjliget som erbjuds men varför stressa?

Lär dig mer om hur det fungerar att låna pengar på nätet och ta reda på vilken sorts lån som är det bästa för dig.
 

Alternativa lösningar till räntefria lån

Om det är ett så billigt lån som möjligt du söker efter, finns det gott om alternativa lösningar att hitta. De billigaste lånen har så pass låg ränta att du kanske kommer att bli förvånad över det. Det finns dock en hake med de allra billigaste varianterna - det krävs bra kreditscoring för att ens kunna få dem.

En bra scoring innefattar inte bara inkomster, förväntade utgifter och annat utan där ingår även antalet förfrågningar hos UC. De billigaste lånen är nämligen tyvärr nästan uteslutande sådana lån som använder sig av UC för sina upplysningar.
Detta betyder att om du har begränsningar i din kreditvärdighet med anledning av många förfrågningar de senaste 12 månaderna så minskar dina möjligheter till ett sånt här jättebilligt alternativ.

Vilka är de billigaste lånen?
De lån som normalt sett har de lägsta räntorna är de som har större lån utan säkerhet. Det är inte bara de stora beloppen som ger lägre ränta utan i de allra flesta fall kan du även ta mindre lån hos dessa banker och då till lägre ränta än hos de dyrare lånealternativen.
 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar