Ny låneförmedlare - Consector

Hos Consector kan du ansöka om privatlån utan säkerhet på mellan 10000 - 350000 kronor. Consector samarbetar med ett stort antal banker och du kan även ansöka om kreditkort och bolån på upp till 85% av bostadens värde eller bolån i kombination med privatlån om du behöver låna mer än 85% av bostadens värde.

Din ansökan om lån via Consector är snabb, enkel och gratis. Consector skickar din ansökan vidare till de banker och kreditinstitut som passar dina villkor och när du får dina olika erbjudanden väljer du vilken bank du tycker passar dig bäst.

Consector erbjuder dessutom professionell ekonomisk rådgivning om du har svårt att själv välja vilket lån som passar dina förutsättningar allra bäst.
 

Bara en enda UC kontroll hos Consector

När du ansöker om lån via Consector görs endast en enda UC kontroll och därefter kan du lugnt luta dig tillbaka och invänta förslag och erbjudanden på lån, bolån och kreditkort från flera olika banker och kreditinstitut.
 

Samla lån med hjälp av Consector

Det är ganska vanligt att söka lån genom en låneförmedlare när man är ute efter att samla sina tidigare lån och andra små krediter. Om ditt syfte med att låna är att samla flera lån och krediter som du redan har, passar Consector dig utmärkt. Genom de erbjudanden du får kan du enkelt se hur mycket pengar du kommer att spara både på kort och lång sikt. De allra flesta brukar kunna tjäna tusenlappar på att samla sina lån hos en enda långivare. Du har inget att förlora på att undersöka dina möjligheter eftersom ansökan är gratis.

Se upp för att söka lån genom flera låneförmedlare samtidigt utan att först orientera dig kring vilka skillnaderna och i förekommande fall även likheter som finns mellan olika låneförmedlare. Det kan vara slöseri med tid och antal UC förfrågningar att söka genom förmedlare som samarbetar med samma banker.
 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar