Finansinspektionen godkänner Cashbuddy och Cash2you

JSM Financial Group AB (publ) har idag underrättats av Finansinspektionen att de två dotterbolagen JSM Capital AB och Cash2you Nordic AB har erhållit tillstånd att lämna krediter till konsumenter enligt lagen (2014:275) om viss verksamhet med konsumentkrediter.

Finansinspektion har även godkänt dotterbolagens bolagsordningar.

JSM Financial Group AB bedriver genom dotterbolag utlåning till allmänheten. Bolagen marknadsför sig under varumärkena Cashbuddy och Cash2you. JSM Capital AB och Cash2you Nordic AB är Konsumentkreditinstitut med tillstånd av Finansinspektionen att lämna krediter till konsumenter.

CashBuddy och Cash2you är omåttligt populära och det är lätt att bli godkänd för lån hos dem. Inkomster såsom a-kassa och sjukpenning är fullt giltiga och även om de båda varumärkena numera använder UC som upplysningsmetod, är det otroligt många som blir godkända.

Vi hör vittnesmål om att personer som i princip trodde det var omöjligt att de skulle bli godkända för lån, blivit godkända hos båda lånen samtidigt, vilket är mycket glädjande nyheter för alla som tappat modet och hoppet om att få ett lån.
 

Etiketter: nyheter

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar