Mer pengar i plånboken till Jul?

Mer pengar Mer pengar
December och Januari är månader då många behöver lite extra pengar i plånboken.
Om man inte kan reda ut behovet genom andra spartips eller genom att skaffa extra pengar på kontroversiella eller okontroversiella sätt så kan ett tillfälligt lån på nätet vara en tänkbar lösning.

Har man det lite dåligt ställt med återkommande perioder av dålig ekonomi, kan det vara klokt att överväga olika alternativ för att få ordning på ekonomin på ett långsiktigt och hållbart sätt. Att ta ett kortfristigt smslån med tajt återbetalningstid, kan i sig gräva djupa hål i plånboken under flera månader framöver och vips, är man kanske inne i en ond cirkel av lån.

Även om många känner att det bästa är att betala av så snabbt som möjligt, kan det få konsekvenser som gör att man lika snabbt som man blev av med det gamla lånet, står i en situation då man behöver ta ett nytt igen. Sedan är (i sämsta fall) cirkusen med skuldfällan igång.
En lösning på att ta sig ur den här typen av situationer är att istället söka ett lån med lite längre löptid. Det finns sådana lån även för personer med låg kreditvärdighet, det gäller bara att veta vilka man ska vända sig till så att man slipper famla runt och söka alla möjliga lån utan att få ett positivt gensvar.

Det man kan söka efter är mindre och medelstora lån som inte har så höga krav på dig som låntagare. Det finns lån man kan söka även om man har lite ostadig inkomst eller om man har betalningsanmärkningar. Att låna med BankID eller e-leg är numera en regel mer än undantag och för den riktigt snabba hanteringen av lån är detta nästa ett måste.

Lån som passar med låg kreditvärdighet eller många förfrågningar är snabblån hos Cash2you och snabblån hos CashBuddy som är välkända och erfarna inom lånebranschen. Du kan låna upp till 25000 kr hos var och en av dem och även om de (numera) använder sig av UC så har de låga trösklar för personer som inte har den bästa kredithistoriken.

Ansökan hanteras ännu snabbare om du först skaffar BankID och därefter gör ansökan direkt online. Pengarna kommer att utbetalas omgående när du beviljats lånet.

Skaffa BankID och ansök om snabblån nu för att ha pengar i god tid innan jul- och nyårshelgen.
 
Etiketter: privatekonomi

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar