Spara pengar på dina försäkringar m.m.

Spara pengar på att jämföra Spara pengar på att jämföra

Att skaffa mer pengar är inte det enda sättet att få mer pengar på. Genom att minska på sina fasta kostnader, kan du få mer pengar helt utan att behöva anstränga dig särskilt mycket.

Genom att jämföra allt från elpriser till lån och försärkringar, kan många få märkbart mer pengar i plånboken varje månad utan att behöva anstränga sig.
 

Att kunna snåla in på sina utgifter är ett effektivt sätt att få mer pengar på. Kanske kan man till och med påstå att det är det snabbaste och enklaste sättet att få mer pengar över på. Många tänker förstås i första hand på att skaffa mer inkomster, medan de flesta när de tänker efter nog inser att det mest effektiva sättet är att skära ner på utgifterna. En kombination av båda, kan ge oanade resultat på ganska kort tid.

Olika jämförelser på nätet har blivit omåttligt populärt och de som var först ut när det gäller tjänster var elbolag och försäkringsbolag. Numera jämför vi mer än gärna alla möjliga varor och tjänster och att de här jämförelsetjänsterna är så lättillgängliga är bra. Numera är de flesta näringsidkare plågsamt medvetna om hur lätt vi konsumenter kan jämföra olika priser.

När det gick upp för folk att man enkelt och snabbt kan jämföra och välja billigare alternativ så exploderade utbudet av olika jämförelsetjänster online.
Ta bara de här exemplen:
Försäkringar, elbolag, mobilabonnemang, priser på varor och tjänster och allt annat som tillgängliggjorts på senare år.
Jäförelsesidor som pricerunner och compricer tillhör de som var mer eller mindre först ut tillsammans med elskling (jämförde elabonnemang och elpriser).

Att kunna jämföra priser snabbt och enkelt är bara en av de fördelar som nätet bär med sig. Man kan nog lugnt säga att digitaliseringen kommer att föra med sig många positiva effekter för oss som konsumenter eftersom det är mycket lättare för oss att kontrollera att vi inte betalar mer än nödvändigt för olika varor och tjänster.
 

Börja jämföra allt mellan himmel och jord

Man kan snart jämföra nästan allt som går att köpa och det är inte ens ansträngande när man tar hjälp av olika jämförelsesidor på nätet. En annan finess som talar för den här sortens sidor är att det är kostnadsfritt för oss som konsumenter och de som istället får bära bördan är företagen.

Självklart gäller det för företagen inom de aktuella branscherna att hänga med i utvecklingen eftersom det kan stå dem dyrt att hamna på efterkälken. I takt med att många först gör lite efterforskning på nätet innan man väljer olika leverantörer eller handlar saker, är det desto viktigare att synas i elektroniska kanaler. Det här medför att företagen är tvungna att satsa lite kapital på att finnas med även i jämförelsesammanhang.

Vill du få mer pengar över i plånboken är det klokt att regelbundet se över sina löpande och fasta kostnader som hushållet har. Att kolla upp sina försäkringskostnader när det gäller alla typer av försäkrningar, kan vara väldigt lönsamt.

Det är lätt att se vilka bolag som är billigast och det går att jämföra alla sorters försäkringar ovasett om det handlar om att försäkra hemmet, bilen, båten, barnen eller vad som helst egentligen.

Hos Compricer kan du jämföra kan du som konsument enkelt jämföra priser och villkor på bolån, privatlån, billån, sparkonto, aktiehandel, kreditkort, bredband, mobilt-bredband, digital-tv, mobiltelefoni, el, pension, bilförsäkring, hemförsäkring, villaförsäkring, mc försäkring, båtförsäkring och andra försäkringar. På så sätt sparar du både tid och pengar.

Det är helt kostnadsfritt för dig att göra jämförelsen och du förbinder dig inte till att byta försäkring. Får du inget erbjudande på en mer förmånlig försäkring än den du redan har behåller du din gamla.

Gå vidare till Compricer genom att klicka på bilden här nedanför.

Kan man lita på Compricer

Du kan absolut lita på de priser som Compricer levererar till dig. Compricer har inte något att vinna på missvisande information då deras affärsidé helt och hållet bygger på att användare ska använda deras jämförelsetjänster.
Om de skulle ha felaktiga jämförelser skulle vi som konsumenter ganska snabbt tappa förtroendet för dem och det skulle vara en mardrömsliknande situation för dem.

Affärsidén bärs upp av att Compricer får betalt av de olika företagen som vill synas i deras jämförelser. Det är alltså en mix av olika ersättningar som kan komma ifråga för Compricers räkning. Dels kan företag i vissa fall få betala en avgift för att finnas med över huvud taget men i vissa fall får också Compricer en ersättning för att de har "förmedlat" dig som kund genom sina jämförelser. Detta är inget som påverkar dig som konsument negativt på något sätt och det blir inte dyrare, snarare tvärtom så blir det billigare för dig.
 

Att få hjälp att jämföra sparar tid

Många upplever nog att de inte har tid att jämföra olika varor och tjänster men genom enkla jämförelsetjänster kan många spara väldigt mycket pengar.
Du kan till och med dra nytta av att utnyttja rabatter som du inte kan få på andra sätt än genom att använda vissa jämförelsetjänster.
Compricer som vi nämnt, är en mångsidig jämförelsetjänst men när det handlar om att ta lån, finns de många kostnadsfria jämförelsetjänster som ger dig exakta priser med individuell ränta.

Det är nämligen så att även om du själv kan jämföra olika låns egenskaper och villkor, vet du inte exakt vilken ränta just du kommer att få om den aktuella banken tillämpar individuell ränta. Det enda sättet att få reda på vilken ränta just du kommer att kunna få, är helt enkelt att ansöka om det aktuella lånet.

Genom att ansöka om ett lån genom en förmedlare, kommer det bara att mynna ut i en enda UC kontroll, samtidigt som du ändå får erbjudanden från upp till 40 olika banker samtidigt genom en enda ansökan. Det är kostnadsfritt för dig att ansöka om lån med jämförelser för lägsta ränta.
 

Det här inlägget skrevs ursprungligen i oktober 2014 med uppdateringar 2020-02-23.

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar