Privatlån utan säkerhet - ansökan online

Privatlån utan säkerhet är lån som du tar på dig som privatperson och som det inte krävs nån säkerhet för. Privatlån kan vara av olika karaktär men ofta handlar det om mindre eller större privatlån i olika syften för att du helt enkelt behöver skaffa pengar som du inte kunnat spara ihop. Här hittar du billiga privatlån utan säkerhet, samtliga med snabb och säker ansökan om banklån online och svar direkt på skärmen.
Söker du lån på mindre belopp (under 30 000 kr) hittar du dem bland snabblån.

Här är de mest populära privatlånen på större belopp över 30000 kr. Bra stora privatlån utan krav på säkerhet.

Privatlån utan säkerhet i alfabetisk ordning

Privatlån utan säkerhet hos Aasa kredit
Privatlån utan säkerhet hos Aasa kredit
Privatlån utan säkerhet hos Aasa kredit
Låna med god till medelgod kreditvärdighet
Låna med god till medelgod kreditvärdighet

Tips: Ett bra privatlån utan säkerhet när medelgod kreditvärdighet eller bättre. Även lån till äldre personer som gått i pension.

Privatlån utan säkerhet hos BankNorwegian
Stora privatlån utan säkerhet hos Bank Norwegian
Stora privatlån utan säkerhet hos Bank Norwegian
Ansök trots många tidigare lån
Ansök trots många tidigare lån

Tips: Ansök om lån trots många tidigare lån, så länge du har en relativt god inkomst och saknar betalningsanmärkningar.

Bynk privatlån utan säkerhet
Privatlån utan säkerhet hos Bynk
Privatlån utan säkerhet hos Bynk
Bynk privatlån med upp till 4 betalningsfria månader per år.
Bynk privatlån med upp till 4 betalningsfria månader per år.

Tips: Unikt många betalningsfria månader per år. Lån till anställda, egenföretagare, förtidspensionärer och ålderspensionärer.

Privatlån utan säkerhet hos Euroloan
Flexibelt lån hos Euroloan
Flexibelt lån hos Euroloan
Euroloan kontokredit för flexibelt lån
Euroloan kontokredit för flexibelt lån

Tips: Betala bara ränta för utnyttjat kreditbelopp. Flexibla uttag så länge du har kreditutrynne kvar att använda.

Frogtail privatlån utan UC kontroll
Frogtail - bli erbjuden lån efter kreditvärdighet
Frogtail - bli erbjuden lån efter kreditvärdighet
Frogtail lån med ganska låga krav på kreditvärdighet
Frogtail lån med ganska låga krav på kreditvärdighet

Tips: Ansökan utan kreditupplysning genom UC och erbjudande om lån utifrån din kreditvärdighet. Individuell ränta.

GoodCash lån trots betalningsanmärkning
Låna trots många betalningsanmärkningar
Låna trots många betalningsanmärkningar
GoodCash privatlån med hög acceptans för din kreditvärdighet
GoodCash privatlån med hög acceptans för din kreditvärdighet

Tips: Låna med många betalningsanmärkningar hos GoodCash. Stor acceptans för låg kreditvärdighet pga upp till 9 betalningsanmärkningar.

Privatlån hos ICA Banken
Stora privatlån med låg ränta hos ICA Banken
Stora privatlån med låg ränta hos ICA Banken
Billiga privatlån utan säkerhet hos ICA Banken
Billiga privatlån utan säkerhet hos ICA Banken

Tips: För dig med hyfsad kreditvärdighet. Ett av de billigaste privatlånen utan krav på säkerhet. Tryggt och säkert val med många fördelar.

Marginalen Bank privatlån
Marginalen Bank privatlån utan säkerhet
Marginalen Bank privatlån utan säkerhet
Marginalen bank privatlån
Marginalen bank privatlån

Tips: Marginalen Bank privatlån för dig som kanske fått nej från andra banker. Lite högre acceptans för dig som har lite lägre kreditvärdighet.

Modus Finans privatlån utan säkerhet
Privatlån med betalningsfria månader hos Modus Finans
Privatlån med betalningsfria månader hos Modus Finans
Modus Finans godkänner många lån
Modus Finans godkänner många lån

Tips: För dig kanske prövat flera banker redan och fått nej på grund av tidigare lån eller på gränsen till lite för många UC förfrågningar.

Billigast privatlån utan säkerhet
Billigast privatlån utan säkerhet med "bästa pris garanti"
Billigast privatlån utan säkerhet med "bästa pris garanti"
Billigt privatlån utan säkerhet
Billigt privatlån utan säkerhet

Tips: För dig med hyfsad kreditvärdighet. Ett av de billigaste privatlånen utan krav på säkerhet. Bästa pris garanti!

Privatlån utan säkerhet med hjälp av låneförmedlare

Ett annat alternativ när man ska välja privatlån utan säkerhet, är att anlita en låneförmedlare. Det är alltid kostnadsfritt att använda sig av en låneförmedlare och utbudet av låneförslag blir större även om det bara görs en enda UC kontroll. Den enda nackdelen med låneförmedlare är att många av dem samarbetar med i princip samma banker så det kan också vara rent slöseri med tid och ytterligare en "onödig" UC kontroll om du söker lån genom låneförmedlare helt urskiljningslöst.
Läs mer om låneförmedlare och få svar på frågor om vilka banker låneförmedlare samarbetar med.

Privatlån utan säkerhet vad innebär det

Privatlån utan säkerhet är motsatsen till lån med säkerhet. Med säkerhet menas att man har något att sätta som säkerhet för lånet. När du lånar mot säkerhet kan det vara antingen något som du redan äger såsom en fastighet eller lägenhet eller att du sätter det du skall köpa för lånet som säkerhet, exempel på det är billån och båtlån.
Du kan till exempel sätta en bil som du köper som säkerhet för det billån du ansöker om eller sätta den bostad du avser att köpa, som säkerhet för ett lån. Blanda inte ihop säkerhet och medsökande, att låna med medsökande är en helt annan sak.

Privatlån med lång återbetalningstid

Större privatlån utan säkerhet har oftast en lång återbetalningstid. Återbetalningstid är detsamma som lånets löptid. Det finns en tydlig koppling mellan lånets löptid och hur stor summa du måste betala in på lånet varje månad. Ju längre återbetalningstid du har, desto mindre amorteringssumma behöver du betala in varje månad. Dina inbetalningar består både av amortering och ränta och det är ganska viktigt att du åtminstone har lite kunskap om ränta och även om amortering för att välja rätt amorteringsplan.

Ränta och avgifter för privatlån och banklån online

Du kan få lika bra ränta och låga avgifter för privatlån online som hos din vanliga bank. I många fall är det till och med så att du får ännu bättre ränta och övriga villkor för lån som du ansöker om online eftersom du själv kan jämföra och välja det lån som blir bäst och billigast för dig. En annan fördel som kan bidra till att hålla kostnaderna lägre är att bankerna i förekommande fall tvingas att "tävla" om att ge dig de bästa villkoren för att du skall välja just deras bank. Ett bra exempel på sådana tillfällen är när du ansöker om lån genom låneförmedlare. Räntan du betalar för lån är avdragsgill i deklarationen med 30% oavsett om du tar ett större privatlån eller ett mindre snabblån. Hur det fungerar med avdrag för ränta kan du läsa mer om på Skatteverkets hemsida.
Många funderar förstås över hur det kan skilja så oerhört mycket i ränta på olika lån och för det behöver man ha en förståelse för olika räntesättande faktorer. När det handlar om individuell ränta, börjar allt med kreditbedömningen som kommer att vara det som ligger till grund för vilken ränta just du kommer att få.
 

Jämför privatlån online

jämför privatlån och välj det billigaste

Att ansöka om privatlån online är precis lika säkert som att ansöka om privatlån hos din vanliga bank. Den stora skillnaden är egentligen att du slipper boka tid hos olika banker för att sedan gå runt och ansöka om olika lån. När du ansöker om privatlån online, sitter du hemma i lugn och ro och jämför olika lån för att hitta det privatlån som passar just dina förutsättningar allra bäst. Räkna på vilket lån du har råd med, billigaste räntan och alla andra faktorer som är viktiga för just dig. Kanske är löptiden (återbetalningstiden) viktig för dig för att hålla månadskostnaden nere.
Alla privatlån online omfattas av den vanliga banksekretessen och du har ångerrätt enligt distansköplagen. Läs mer om ångerrätt enligt distansköplagen på Konsumentverkets hemsida.
 

Privatlån med betalningsanmärkning

Det finns ett antal långivare och banker som ger dig privatlån med betalningsanmärkning och utan säkerhet. Du får räkna med att räntan på privatlån när du har betalningsanmärkning inte blir lika billig som det skulle bli om du inte hade betalningsanmärkning. Bankerna anser nämligen att de tar en större risk när de lånar ut pengar till dig som har betalningsanmärkning och därför kan du inte jämföra priset på billigaste räntan på samma sätt som om du hade ordnad ekonomi utan anmärkning. Om du inte får ett traditionellt privatlån med betalningsanmärkning, kan du ansöka om snabblån med betalningsanmärkning istället.
 

Privatlån utan kreditupplysning genom UC kontroll

Ett fåtal långivare erbjuder det vi traditionellt kallar privatlån utan uc kontroll i särklass när det handlar om stora lån utan säkerhet. Du kan för närvarande låna upp till 40 000 kronor utan uc kontroll men räkna med att det inte är de billigaste privatlånen du får när du ansöker om privatlån utan uc eftersom banken normalt sett anser att de tar en större risk när de godkänner lån utan UC kontroll. Alla banker och långivare gör en kreditbedömning som delvis baseras på en kreditupplysning, vilket inte är detsamma som en UC kontroll. Få svar på frågor kring vilken information syns i kreditupplysningar.
Hitta bästa lån utan uc kontroll.
 

Ordning och reda på ekonomin

Det är alltid viktigt att ha ordning och reda på sin ekonomi. Att låna för att betala tidigare skulder kan vara en bra idé under förutsättning att syftet är att hålla de totala kostnaderna för lån och krediter nere på så låga nivåer som möjligt. I de fallen brukar man prata om skuldfinansiering för att samla lån och krediter. Om du har svårigheter att överblicka din privatekonomiska situation, bör du börja med att göra en budget och se över vilka kostnader du har råd att ha för lån per månad.
 

Svårigheter att få privatlån

Om du har låg inkomst, många skulder eller av olika skäl fått en betalningsanmärkning, kan det vara svårt att få lån. Ett alternativ när du har svårt att få lån är att ansöka om privatlån med en medsökande, vilket ökar dina möjligheter att få lån. Ett annat alternativ är att ansöka om snabblån utan uc kontroll eller snabblån som kan beviljas trots att du har betalningsanmärkning. Man skall komma ihåg att de billigaste och mest förmånliga lånen får man i allmänhet när man ansöker om lån där låntagaren inhämtar uppgifter från uc eftersom deras scoringsystem har hög trovärdighet hos de flesta banker.
 

Sidan uppdaterades senast 2017-11-10.

Vi hjälper dig att välja lån med eller utan uc kontroll.
Vi hjälper dig att välja lån med eller utan uc kontroll.
Vi hjälper dig att välja rätt lån för skuldfinansiering
Vi hjälper dig att välja rätt lån för skuldfinansiering
Vi hjälper dig att välja rätt snabblån eller smslån
Vi hjälper dig att välja rätt snabblån eller smslån