Allmänna villkor (uppdaterade 2020-01-15)

§1 Hantering av låneansökningar
www.kontanter.nu hanterar inte några låneansökningar. Låneansökningar hanteras direkt av de banker och långivare som omnämns och rekommenderas.

§2 Hantering av personuppgifter enligt GDPR
Även om vi inte är ett företag, väljer vi att göra anpassningar till de krav som den nya lagstiftningen som träder i kraft 2018-05-25 innebär.
Vid förfrågan om rådgivning kan du vara anonym och de uppgifter som sparas är e-postadresser för eventuell framtida kommunikation men den lämnas aldrig ut till tredje part.

Hemsida24 är vårt personuppgiftsbiträde eftersom de uppgifter du matar in i våra formulär sparas i det verktyg som används för skapandet av själva webbplatsen.
E-post adresser som skickats till sajten i samband med rådgivning, kommer att sparas i sajtens databas under en begränsad tid.

Så här använder vi dina personuppgifter: Din e-post och övriga uppgifter du matat in i våra formulär används för att besvara de frågor som du genom formuläret sänt till oss. Observera att även din ip-adress sparas genom att du skickar iväg ett ifyllt formulär till oss.
Utskick om nyheter i form av ett nyhetsbrev kan komma att ske och mottagaren ansvarar för att anmäla att han/hon inte önskar mottaga sådana utskick genom att besvara utskicket enligt den instruktion som alltid kommer att finnas med i mejlet.

Du har alltid rätt att kontakta oss för att radera de uppgifter som vi lagrat hos oss.

§3 Ansvar
www.kontanter.nu  ansvarar inte för skador eller konflikter beträffande lån eller avtal. Inte heller ansvarar www.kontanter.nu för förändringar i lånevillkor som ej kommit oss till kännedom, vilket gäller samtliga utgående länkar som finns på webbplatsen. I alla händelser av konflikt med en långivande bank, skall du vända dig direkt till långivaren. Vi tar heller inte ansvar för innehållet på webbplatser som länkar till oss.
Vi rekommenderar inte överskuldsättning och du ansvarar själv för att låna ansvarsfullt. Det förekommer högkostnadskrediter på webbplatsen. Du kan läsa mer om högkostnadskrediter på Konsumentverket.

§4 Ändring av allmänna villkor
Allmänna villkor kan komma att ändras över tid, därför bör du hålla dig uppdaterad på de allmänna villkoren som finns på denna sida med jämna mellanrum.

Kontakta oss

Du kan nå oss genom vårt kontaktformulär på sidan om oss. Eftersom webbplatsen drivs på ideell basis kan svar på allmänna frågor dröja medan vi prioriterar att svara på förfrågningar om hjälp att välja lån för skuldfinansiering.