Kontanter.nu - vår webbplats är till för Dig

www.kontanter.nu är specialiserade på frågor privatekonomi i största allmänhet och frågor om lån och skuldfinansiering i synnerhet. Vi tillhandahåller saklig information om lån hos olika banker och finansinsitut men bedriver ingen egen bankverksamhet.

Alla jämförelser på sajten är objektiva och du kan alltid lätt förstå varför olika banker och långivare nämns i en speciell ordning. Det vanligaste på sajten är att långivare och banker nämns i någon form av logisk ordning som handlar om alfabetisk ordning, populäritet (utifrån sakliga grunder), lånebeloppets storlek eller liknande.

Sajten förhåller sig neutral till vilka banker och långivare som är bättre än andra men förbehåller sig rätten att utifrån vissa särskilda parametrar ändå rekommendera vissa långivare som mer passande än andra vid givna situationer eller till givna ändamål. Vår kunskap om olika banker och långivare bygger både på utbildning, erfarenhet och ett nära samarbete vad det gäller information och saklig fakta som vi förser oss med regelbundet. Informera oss gärna om du hittar felaktig information om olika lån och villkor för dem.

Vårt mål och syfte är att alla som behöver vägledning kring val av lån online skall få tillräcklig information för att kunna göra ett eget val utifrån individuella förutsättningar. Vi gör det enkelt för dig att jämföra olika lån utifrån ett antal på förhand utvalda kriterier.
De kriterier vi företrädesvis använder oss av är:

  • Lånebelopp
  • Återbetalningstid
  • Åldersgräns
  • Om det går att ansöka om att låna utan uc kontroll
  • Om det går att ansöka om att låna med betalningsanmärkning
  • Övriga villkor
  • Tips som är nämnvärda för aktuellt lån (baserat på fakta eller andra användares upplevelse av det aktuella lånet)


Om du tillhör dem som har svårt att själv bedöma vilka lån som skulle kunna passa dig, kan du få vägledning framför allt när det handlar om skuldfinansiering.
 

Vår specialisering är snabblån, sms lån och skuldfinansiering

I vår specialisering ingår att vi antingen har fört en nära dialog med långivare och banker, eller att någon i vårt team faktiskt har beprövade erfarenheter av respektive bank eller långivare. Inga oseriösa långivare eller banker kommer att finnas omnämnda på sajten istället kommer de långivarna att plockas bort då vi inte heller avser att bidra till att sända ut negativa signaler om en eller flera banker/långivare.

Du kan alltid känna dig trygg och säker på att alla omnämnda långivare och banker på sajten är seriösa och ansvarsfulla. Även om vår specialisering främst är snabblån, sms lån, skuldfinansiering, lån utan uc och privatlån i största allmänhet, kommer du även att kunna hitta passande lån för bilköp, båtköp m.m.
 

Allmänna villkor (uppdaterade 2018-05-16)

§1 Hantering av låneansökningar
www.kontanter.nu hanterar inte låneansökningar. Låneansökningar hanteras direkt av de banker och långivare som omnämns och rekommenderas.

§2 Hantering av personuppgifter enligt GDPR
Även om vi inte är ett företag, väljer vi att göra anpassningar till de krav som den nya lagstiftningen som träder i kraft 2018-05-25 innebär.
Vid förfrågan om rådgivning kan du vara anonym och de uppgifter som sparas är e-postadresser för eventuell framtida kommunikation men den lämnas aldrig ut till tredje part.

Hemsida24 är vårt personuppgiftsbiträde eftersom de uppgifter du matar in i våra formulär sparas i det verktyg som används för skapandet av själva webbplatsen.
E-post adresser som skickats till sajten i samband med rådgivning, kommer att sparas i sajtens databas under en begränsad tid.

Så här använder vi dina personuppgifter: Din e-post och övriga uppgifter du matat in i våra formulär används för att besvara de frågor som du genom formuläret sänt till oss. Observera att även din ip-adress sparas genom att du skickar iväg ett ifyllt formulär till oss.
Utskick om nyheter i form av ett nyhetsbrev kan komma att ske och mottagaren ansvarar för att anmäla att han/hon inte önskar mottaga sådana utskick genom att besvara utskicket enligt den instruktion som alltid kommer att finnas med i mejlet.

Du har alltid rätt att kontakta oss för att radera de uppgifter som vi lagrat hos oss.

§3 Ansvar
www.kontanter.nu  ansvarar inte för skador eller konflikter beträffande lån eller avtal. Inte heller ansvarar www.kontanter.nu för förändringar i lånevillkor som ej kommit oss till kännedom, vilket gäller samtliga utgående länkar som finns på webbplatsen. I alla händelser av konflikt med en långivande bank, skall du vända dig direkt till långivaren. Vi tar heller inte ansvar för innehållet på webbplatser som länkar till oss.
Vi rekommenderar inte överskuldsättning och du ansvarar själv för att låna ansvarsfullt.


§4 Ändring av allmänna villkor
Allmänna villkor kan komma att ändras över tid, därför bör du hålla dig uppdaterad på de allmänna villkoren som finns på denna sida med jämna mellanrum.

Partners och länkar

Om du tycker att www.kontanter.nu tillför dig ett värde i form av bra information, relevanta tips och hög kvalitet är du självklart välkommen att hjälpa oss att sprida information om att vi finns.

Genom att dela sajten med dina vänner i sociala medier, rekommenderar du andra att besöka sajten. Du behöver inte heller fråga oss om lov för att länka till oss men vi undanber oss att kopplas samman med sajter som har kränkande, rasistiskt, sexistiskt eller på annat sätt oetiskt innehåll. Vi vill inte heller förknippas med olagliga verksamhet av något slag.

Använd kontaktformuläret här nedan om du har frågor eller synpunkter gällande informationen på www.kontanter.nu. Frågor riktade till specifika banker eller långivare kommer inte att besvaras och inte heller att vidarebefordras.

  • Här skriver du vad din fråga gäller. Vi kan inte ta emot frågor om specifika långivare eller banker utan svarar bara på frågor gällande sajten.
  • Frågor om specifika långivare eller banker, hänvisas till respektive bank/långivare och ditt formulär kommer att bli obesvarat.
  • Genom att skicka in ett godkänt förmulär, godkänner jag webbplatsens allmänna villkor för behandling av mina personuppgifter.

Sajtens drift och verksamhet

Sajten drivs och finansieras av en sammanslutning av fyra olika finansiella rådgivare med utbildning inom ekonomi och finans. Sajtens primära syfte är att tillhandahålla saklig information om olika lån och banker, vilket också finansieras genom de inkomster som sajten eventuellt kan komma att inbringa.
Uppdatering av sidans innehåll och information sker löpande genom att informationen om olika lån och dess villkor, hålls ständigt aktuell. Genom våra nyheter och ekonomiblogg kan du läsa om särskilt heta ämnen inom lån samt vilka nyheter som är särskilt aktuella just nu.

Vill du lämna kommentarer och berätta om dina erfarenheter kring lån som du använt, är du välkommen att göra det i vår gästbok.
 


Webmaster: Kristina Eriksson
Finansiella rådgivare: Peder Jansson, Annika Eriksson, Anders Sjöberg, Kristina Eriksson

Du kan komma i kontakt med oss genom vårt kontaktformulär eller genom att mejla oss direkt på info@kontanter.nu.
 

Alltid på www.kontanter.nu

Låna pengar snabbt, jämför lån och få svar direkt på skärmen. Större lån, årslån, mindre lån, snabblån, sms lån, lån utan uc kontroll och annat som har med privatekonomi och lånerelaterat att göra. Vi hjälper dig att välja rätt lån utifrån just dina individuella förutsättningar.

Vi hjälper dig att välja lån med eller utan uc kontroll.

privatlån med eller utan uc kontroll

Vi hjälper dig att välja lån för skuldfinansiering.

skuldfinansiering för att lösa dyra lån och krediter

Vi hjälper dig att välja rätt snabblån eller sms lån.

jämför sms lån och snabblån